Meurs Electronics Centre is ruim 25 jaar gespecialiseerd in de ontvangst van 4k Ultra High (UHD) of High Definition (HD) TV en Radio via de satelliet!

Sinds 1996 heeft het digitale tijdperk zijn intrede gedaan op dit gebied in Nederland. De techniek heeft daarna zeker niet stil gestaan, met de komst van LCD, LED en Plasma schermen heeft sinds enkele jaren HDTV en sinds kort 3D via de satelliet zijn intrede gedaan, dit leidt tot nog meer overwegingen om over te stappen van het oude kabel signaal naar satelliet TV waardoor nog meer veel schotelantennes op huizen, appartementen en flatgebouwen zullen verschijnen.

Artikel in TV-Satellite over GSO van Meurs Electronics Centre

Dit wordt als horizonvervuiling gezien.

1

Uw instantie en wij begrijpen dat dit beeldvorm een probleem aan het worden is, en zeggen weg met al die schotels aan de gevels, enige jaren terug is men hard op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor, voor grotere gebouwen zoals flatgebouwen en appartementen is enige tijd een oplossing aanwezig, deze oplossing wordt GSO genoemd en dit staat voor Gereed voor Satelliet Ontvangst.

2

Meurs Electronics Centre is een bedrijf dat op dit gebied ruime ervaring en wellicht wat kan betekenen voor u als woningbouwcorporatie of vereniging van eigenaren. Wij kunnen een gezamenlijk systeem aanleggen met het zicht op 1 satelliet of meerdere of het nu gaat om bijvoorbeeld 10 of 80 aansluitingen, dit kan al met 1 schotel gerealiseerd worden. Meerdere schotels in zo'n project heeft als doel om ook andere satellieten te kunnen ontvangen zoals Turksat. Kortom voor iedereen zijn digitale TV of Radiokanaal van land van herkomst met beperkte schotel(s).

3

Meurs Electronics Centre werkt met 2 stuks A klasse merken Spaun en Triax. Zij hebben door de jaren hun naam bewezen op oa. het gebied van GSO. Meurs Electronics Centre bouwt niet alleen GSO systemen maar installeert ook complete systemen voor particulieren op maat, variabel systemen met 1 Receiver tot meerdere Receivers in 1 woning, ontvangst van 1 satelliet tot meerdere automatisch geschakeld tot montage en verkoop digitale Receivers met of zonder interne Harde Schijf recorder en sinds kort 4k UHD receivers.

4k UHD tv is op dit moment het neusje van de zalm waarbij het beeld zo scherp is dat je tv kijken gaat meebeleven dit dankzij de hoge beeldresolutie! Echter is momenteel alleen via de z.g.n. Astra 19grd satelliet Duitstalige kanalen op te bekijken, bij ons is vernomen dat voetbal 2006 ook in HD zal worden uitgezonden. Meurs Electronics Centre Beschikt over een eigen woonkamer-showroom waardoor u zich in de situatie thuis kan bevinden.

4

Verder behoort ook tot mogelijkheden van een eigen centrale antenne systeem opgebouwd rondom ontvangst via Satelliet en DVB-T (België) voor Woon of camping complexen. Denkend aan bijvoorbeeld 40 tv-kanalen in een keer tot beschikking met evt. een combinatie van een gezamenlijk Internet aansluiting ook wel G.I.T genoemd dit laatst genoemde systeem gaan wij met derden aan. Men zegt wel eens de toekomst moet het uitwijzen maar wij weten al beter en zien dat satelliet de toekomst heeft en dit ook al heeft bewezen en nog doet!

Meurs Electronics Centre

Hoveniersweg 57
4001 HS TIEL

Telefoon: 0344 - 63 48 26
Mobiel: 0653 - 30 78 78

E-mail: info@mecsat.nl

______________________________

 

Gelieve te bellen voor een afspraak.
Ma-Vrij 10.00-21.00 uur
Za 10.00-18.00 uur

______________________________

 

Uw dealer van o.a:

/images/canal_digitaal_logo.png


images/joyne-logo.jpg


images/astra-logo.jpg


UHD